Sivut liittyvät Opintoverkon Uskonnon työskentelykirjaan. Palaa Opinto.netin pääsivulle.


Etusivu | Maailmanuskonnot | Kirkkohistoria | Uskonto Suomessa
| Raamattu | Etiikka | Kirja | Kuvapankki


Uskonnon verkot lukion käsikirja 2009

Huomionarvoisia seikkojaOpintoverkko


Etusivu

Miten Uskonnon verkot käsikirja on uudistunut?

Opintoverkon uskonnon kirjojen hinnasto

Uskonnon verkot kirjojen tilaaminen

Huomionarvoisia seikkoja

KUVIA UUDESTA USKONNON VERKOT LUKION KÄSIKIRJASTA

UKK eli FAQ


Verkkopolku.com
Opintoverkko 3
Extra.opintoverkko.fi

10 kohtaa, joihin toivomme Sinun kiinnittävän huomion uudessa Uskonnon verkot lukion käsikirjassa

1) Kaikki lukion pakolliset ja valtakunnalliset syventävät kurssit ovat kätevästi samassa kirjassa
2) Kirja on toiminnallinen käsikirja, koska kirjassa on satoja sisäisiä viittauksia samaa teemaa käsittelevän kohtaan. Tämä helpottaa opettajan työtä ja syventää oppijan oppimistyötä
3) Kirja on tehty korostuneen Ops-lähtöisesti. Tämä takaa turvan ylioppilaskirjoituksiin - oppilas voi tietää voivansa opiskella kaiken olennaisen, vaikka tunneilla ei olisi ehditty käydä kaikkia teemoja läpi, tai mikäli hän ei ole suorittanut kaikkia uskonnon kursseja. Ops-lähtöisyys ei ole vain väite, vaan kirjan alussa on Psykologian verkot -kirjojen tapaan purettu ops kysymyksiksi, joihin osoitetaan se kohta kirjassa, jossa asiaa on käsitelty.
4) Uskonnon verkot -kirjasarjaan liittyy laajin avoimesti käytettävissä oleva Internet-sivusto osoitteessa www.uskonnonverkot.fi ja www.opinto.net.
5) Kirjassa on satoja tehtäviä opiskelutyön tueksi. Osa tehtävistä nousee ops:sta ja osa on tiettyyn kirjan kappaleeseen tai sen osaan liittyviä tehtäviä.
6) Kuvitus on kirjan tekijöiden itsensä valitsemaa, joten kuvilla on tiivis ja merkityksellinen asiayhteys käsiteltävään kappaleeseen.
7) Uskonnon verkot lukion käsikirja on uudistunut ja kehittynyt monella tapaa aiemmista painoksista (katso erillinen moniste)
8) Kirjan aines perustuu ajankohtaiseen suomalaiseen teologiseen ja uskontotieteelliseen tutkimukseen, ja on siksi luotettava ja ajantasainen.
9) Koko Uskonnon verkot lukion käsikirja on valmis yhdellä kertaa maaliskuussa 2009. Tiedät millainen koko sarja tulee olemaan, ja voit siirtyä sen käyttöön yhdellä kertaa ilman hankalia päällekkäisiä vaiheita.
10) Uskonnon verkot lukion käsikirja on opiskelijalle edullinen. Kustantajan hinta viiden kurssin kirjalle on 29,90 + toimituskulut. Monissa verkkokaupoissa vastaavan laajuisen Psykologian verkot käsikirjan hinta on noin 40 euroa toimituskuluineen. Tämä on vähemmän kuin yleensä kahden kurssin erillisten kirjojen hankkiminen.

Kirjaan voi tutustua alustavasti www-sivulla http://kirja2009.opintonet.verkkopolku.com

Keväällä 2009 kirjaan liittyen järjestetään esittelyitä eri paikkakunnilla. Näistä tiedotetaan helmikuussa. Mikäli toivot henkilökohtaista yhteydenottoa tai esittelyä, ole hyvä ja ota yhteyttä info@opinto.net, harri@opintoverkko.fi tai puhelimella Harri Peltomaa, 045 - 110 4544.

Tulosta tämä sivu / Print this page

© Kirja2009.opintonet
Palvelun tarjoaa Opintoverkko Oy:n www-sivupalvelu.
Tekninen toteutus Tuomo-Media, 2002-2003